آلانیا دل ری

جریمه اضافه ماندن در ترکیه

حقوقی

1 سپتامبر 2021 1719 بازدید
آلانیا دل ری
جریمه اضافه ماندن در ترکیه

جریمه اضافه ماندن در ترکیه

فهرست محتوا

در چه صورتی مجبور به پرداخت جریمه اضافه ماندن در ترکیه میشویم؟

ورود، خروج و اقامت در هر کشور بر طبق قوانین حاکم در آن کشور، شرایط خاص خود را خواهد داشت و بدیهی است که در صورت نقض آن قوانین، با مشکلات قانونی مواجه خواهیم شد.‌
قطعا درباره جریمه اضافه ماندن در ترکیه شنیده اید. مساله ای که شاید بسیاری از افراد خواسته یا ناخواسته، دانسته و یا ندانسته با آن مواجه شده اند. در این مطلب به بررسی این موضوع خواهیم.

مدت زمان اقامت قانونی در ترکیه بدون ویزا و اقامت

اتباع ایرانی برای ورود به کشور ترکیه نیازی به دریافت ویزا ندارند و اقامت بدون ویزای آنها تا ۹۰ روز بدون دریافت اقامت ترکیه امکان پذیر است. اما پس از آن، چنانچه قصد اقامت بیشتر در ترکیه را داشته باشند باید جهت دریافت اقامت ترکیه از روشهای قانونی در این کشور اقدام کنند.در صورتی که مدت زمان سه ماهه توریستی شما به اتمام رسید و اقدامی برای دریافت اقامت ترکیه نکردید مجبور خواهید بود که جریمه اضافه ماندن در ترکیه را پرداخت کنید.

جریمه اضافه ماندن در ترکیه چقدر است؟

مبلغ جریمه اضافه ماندن در ترکیه برای همه یکسان نیست و در واقع برای افراد بالای ۱۸ سال و زیر ۱۸ سال مبلغ متفاوتی دارد که با ذکر مثال به توضیح آن خواهیم پرداخت.

جریمه اضافه ماندن در ترکیه

جریمه اضافه ماندن در ترکیه برای افراد بالای ۱۸ سال

مبلغ این جریمه برای فرد بالای ۱۸ سال بدین صورت محاسبه میشود که: در ماه اول ۵۰ دلار و از ماه دوم به بعد ۱۰ دلار به مبلغ ۵۰ دلار اضافه می شود.به طور مثال شخص بالای ۱۸ سالی که ۲ ماه بیشتر از حق قانونی خود در ترکیه مانده است، مبلغ جریمه او به صورت زیر محاسبه خواهد شد:

۵۰ دلار برای ماه اول + ۱۰ دلار به ازای ماه دوم = ۶۰ دلار

و یا فرد بالای ۱۸ سالی که ۶ ماه بیشتر از حق قانونی خود در ترکیه مانده است، جریمه اضافه ماندن او به شکل زیر محاسبه می شود:

۵۰ دلار ماه اول + ۱۰ دلار ماه دوم + ۱۰ دلار ماه سوم + ۱۰ دلار ماه چهارم + ۱۰ دلار ماه پنجم + ۱۰ دلار ماه ششم = ۱۰۰ دلار

جریمه اضافه ماندن در ترکیه برای افراد زیر ۱۸ سال

جریمه اضافه ماندن در ترکیه برای افراد زیر ۱۸ سال هم با اندکی تفاوت در مبلغ به صورت زیر محاسبه میشود:‌
‌در ماه اول ۲۵ دلار و از ماه دوم به بعد ۵ دلار به ازای هر ماه به مبلغ ۲۵ دلار اضافه می شود.

پرداخت جریمه اضافه ماندن در ترکیه به چه صورت خواهد بود؟

با توجه به سن و فرمولهای توضیح داده شده، در هنگام خروج از کشور ترکیه، مبلغ جریمه توسط پلیس در فرودگاه به شخص اعلام میشود و وی موظف است این مبلغ را در بانکهای واقع در فرودگاه پرداخت کنند و سپس فیش واریزی خود را به مامور پلیس مربوطه تحویل دهد. در صورتی که از پرداخت جریمه اضافه ماندن در ترکیه سر باز بزند از ۱ تا ۶ سال امکان دیپورت شخص از ترکیه وجود دارد.

بیشتر بخوانید، بیشتر بدانید:

ممنوعیت ورود مجدد به ترکیه برای افرادی که حق ۹۰ روزه اقامت توریستی خود در ترکیه را نقض کرده اند به چه شکل است؟

اتباع خارجی که حق اقامت قانونی ۹۰ روزه خود در ترکیه (ویزای توریستی) را نقض می کنند و بدون دریافت اقامت ترکیه بیشتر از ۳ ماه در ترکیه بمانند بهتر است قبل از اینکه توسط مقامات ترکیه شناسایی شوند،‌ خودشان اقدام به پرداخت جریمه اضافه ماندن در ترکیه و سپس خروج از کشور کنند چرا که در غیر این صورت و در صورتی که توسط پلیس شناسایی و مجبور به ترک ترکیه شوند به احتمال زیاد دیپورت خواهند شد‌.

مدت زمان ممنوعیت ورود به ترکیه در صورت نقض اقامت ۹۰ روزه توریستی

اتباع خارجی که بین ۳ تا ۶ ماه  بدون دریافت اقامت، در ترکیه حضور داشته اند به مدت ۱ ماه ممنوعیت ورود به ترکیه دارند و پس از این مدت مجددا میتوانند به ترکیه برگردنند.

مدت زمان ممنوعیت ورود به ترکیه برای افرادی که بیش از این مدت بدون مجوز در ترکیه میمانند بدین شرح است

بین ۶ ماه  تا ۱ سال بدون مجوز اقامت: ۳ ماه ممنوعیت ورود به ترکیه

بین ۱ تا ۲ سال بدون مجوز اقامت: ۱ سال ممنوعیت ورود به ترکیه

بین ۲ تا ۳ سال بدون مجوز اقامت : ۲ سال ممنوعیت ورود به ترکیه

بیش از ۳ سال بدون مجوز اقامت: ۵ سال ممنوعیت ورود به ترکیه

برای افرادی که مدت زمان قانونی ویزای ۹۰ روزه توریستی خود را نقض کرده و بدون دریافت اقامت در ترکیه میمانند، در شرایط زیر هم ممنوعیت ورود به ترکیه به مدت ۳ ماه تا ۵ سال در نظر گرفته میشود

افرادی که بیش از سه ماه و بدون دریافت مجوز اقامت در ترکیه بمانند، حتی با وجود پرداخت جریمه افرادی که پس از گذشت ۹۰ روزه ویزای توریستی قانونیشان، از آنها خواسته شده تا ترکیه را ترک کنند ولی در مدت زمان تعیین شده از کشور خارج نشده و جریمه های اداری را پرداخت نکرده باشند.
افرادی که به هر دلیل درخواست اقامت آنها رد شده و یا مجوز اقامت آنها باطل شده باشد اما در مهلتی که به آنها برای خروج از کشور داده میشود از کشور خارج نشده باشند.

افرادی که درخواست مجوز کار آنها رد شده و یا مجوز کاری آنها باطل شده است اما در مهلتی که به آنها برای خروج از کشور داده میشود ترکیه را ترک نکرده اند.

این افراد بین ۳ تا ۵ سال اجازه ورود به ترکیه را نخواهند داشت و مدت زمان ممنوعیت آنها هم به صورت زیر خواهد بود

ماندن در خاک ترکیه بدون مجوز قانونی تا ۳ ماه: ۳ ماه ممنوعیت ورود به ترکیه

۳ تا ۶ ماه: ۶ ماه ممنوعیت ورود به ترکیه
۶ ماه تا ۱ سال: ۱ سال ممنوعیت ورود به ترکیه
۱ تا ۲ سال: ۲ سال ممنوعیت ورود به ترکیه
بالای ۲ سال: ۵ سال ممنوعیت ورود به ترکیه


در نظر داشته باشید که در صورت نقض قانون و اضافه ماندن در ترکیه در صورتی که جریمه اضافه ماندن در ترکیه را پرداخت نکرده و از کشور خارج شوید حتی پس از گذشت مدت زمان ممنوعیت ورودتان به ترکیه، تا زمانی که جریمه را پرداخت نکنید باز هم اجاره ورود به این کشور را نخواهید داشت.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با کارشناس DelRey